Kyrie Irving si přeje, aby LeBron James přestoupil do Dallasu!

05. 06. 2023, 18:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
V NBA probleskla zpráva od Shamse Charanii, jehož zdroje tvrdí, že měl Kyrie Irving oslovit svého velkého kamaráda, LeBrona Jamese, jestli by neměl zájem odejít do Dallasu, kde by společně s Lukou Dončičem vytvořili novou velkou trojku!

Podobné zprávy přináší také Chris Haynes z Bleacher Report, který informuje, že měl Irving kontaktovat vedení Mavericks, aby se pokusilo získat LeBrona Jamese.

Kyrie Irving se po sezóně stal volným hráčem, ale Lakers o něj údajně zájem nemají. Proto se předpokládá, že prodlouží smlouvu s Dallasem, který se kolem nich pokusí postavit sestavit nový tým. LeBron má ještě jednoletou smlouvu s hráčskou opcí, avšak zatím nevyloučil ani konec kariéry.

Dallas by musel vymyslet složitou výměnu, což se nejeví jako pravděpodobné. James by se mohl dostat do Texasu jedině v případě, že by se dohodl s Lakers na vykoupení ze smlouvy a poté by za výrazného snížení platu podepsal smlouvu s Mavs. Avšak na menší kontrakt by musel kývnout i Irving...

Kyrie Irving has reached out to LeBron James in attempts to see if the Lakers star would come to Dallas, sources tell @ShamsCharania. pic.twitter.com/FtYVgrXPvJ

— The Athletic (@TheAthletic) June 5, 2023