Detroit již bez trenéra přivítá Spurs, Nuggets narazí na Indianu

10. 02. 2014, 17:00 » Preview - Autor: Vojtěch Šelong


(zdroj: Nbasket.cz)
Na večerním menu NBA najdeme porci šesti zajímavých zápasů. Představí se jak silná Indiana či San Antonio, tak také špatně hrající Milwaukee nebo Philadephia, která včera utrpěla jednu z nejhorších porážek v historii klubu. V akci uvidíme také Houston, který momentálně drží nejdelší sérii výher v lize.

IND Indiana (39-11) - DEN Denver (24-25)

Domácí Indiana je v utkání s Denverem určitě brána jako favorit, jelikož se jedná o momentálně nejlepší tým NBA. Posledních pět vzájemných duelů ale vyhráli Nuggets, kteří se nyní budou pokoušet o znovuzískání kladné zápasové statistiky. Pacers si však půjdou tvrdě za vítězstvím, hlavně také kvůli včerejší smolené prohře v Orlandu.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

TOR Toronto (26-24) - NOP New Orleans (22-28)

Zápas Pelicans v Torontu slibuje vyrovnaný duel. Raptors konečně po pěti zápasech venku okusí chuť domácí palubovky a po dvou posledních prohrách mají skvělou motivaci pro dešní duel. New Orleans se venku nedaří a daleká cesta do Kanady pro ně dnes mít sladký konec nebude.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

DET Detroit (21-29) - SAS San Antonio (37-14)

Spurs, kteří mají momentálně nejlepší statistiku venkovních zápasů, vyhráli s Detroitem šest z posledních osmi vzájemných zápasů. Pistons se dnes představí bez čerstvě odvolaného kouče Maurice Cheekse a i přesto, že San Antoniu bude chybět Kawhi Leonard i Manu Ginobili, svou statistiku 21 výher z 50 zápasů nezlepší.

Tip redakce Nbasket.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

MIL Milwaukee (9-41) - BOS Boston (18-34)

Bucks na Boston zahrát umí, vždyť z posledních pěti střetnutí vyhráli Cetlics pouze jedinkrát. Navíc se Bostonu letos venku vůbec nedaří a pravděpodobně se také bude muset dnes obejít bez Rajona Ronda, který v posledních dvou případech, kdy hráli Celtics dvě noci za sebou, nehrál. I když má Milwaukee letos pouze pět výher, dnes si podle mého vyšlápnou na šestou.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

MIN Minnesota (24-27) - HOU Houston (34-17)

Timberwolves se dnes budou znovu muset obejít bez dua Kevin Martin - Nikola Pekovic, Kevin Love pravděpodobně po menší pauze nastoupí. To však na rozjeté Rockets vůbec nemusí stačit, vždyť Houston vyhrál posledních pět zápasů a pro hosty hovoří i poslední dva vzájemné zápasy.

Tip redakce Nbasket.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

GSW Golden State (30-21) - PHI Philadelphia (15-37)

I když Warriors prohráli z posledních tří utkání hned dvakrát, dnes by si třetí prohru připsat rozhodně neměli, a to i přesto, že týmu bude chybět podkošová dvojice David Lee a Andrew Bogut. 76ers včera utrpěli ostudný debakl s Clippers, kdy prohráli o 45 bodů, se střelbou pouze 27% z pole. Sixers nezachránil ani velmi dobrý výkon náhradníka Tonyho Wrotena. Philadelphia dnes znovu narazí, i když už to nebude tak jednostranné, jako včera.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.